Despre noi

“CASA BRAVO” este brandul firmei PROGOPO IMPEX SRL.

         Infiintata in anul 1999, compania a ajuns dupa multi ani in domeniu, la o maturitate deplina pe piata materialelor pentru amenajari, finisaje si constructii.

        Cineva a spus demult :”Suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine”. Plecand de la aceste vorbe simple dar pline de profunzime, CASA BRAVO propune clientilor sai materiale pentru finisaje, constructii, amenajari, de calitate, dar fara ca acest lucru sa insemne ca sunt scumpe, ci doar produse, sisteme, solutii tehnice corecte, iesite din fabricile unor nume de varf, la preturi corecte!

Pentru ca lucram numai direct cu producatori, fabrici de renume.

         KNAUF, CAPAROL, SIKA, HASIT, MARAZZI, PORTA DOORS, ROCKWOOL, YTONG, ALSA FLOOR, GEWISS, KARAG sunt doar cateva din numele importante care produc calitate si ale caror produse sunt comercializate de CASA BRAVO.

       Ne aflam pe Soseaua de Centura Nord a Craiovei, zona giratoriului “Tancodrom” si pe o suprafata de 10000 mp se desfasoara un depozit cu facilitati moderne (hale, platforme,  parcare, tehnologie, logistica, zona interioara depozitare cu temperatura controlata pentru vopsele, tencuieli si produse sensibile la temperaturi joase sau ridicate).

       Apoi , avem unul din cele mai mari showroom-uri din Oltenia, cu o suprafata de expunere de 700 mp la interior si 700 mp la exterior (unic in Oltenia!), ce vine in intampinarea     clientilor   nu  numai cu o expunere clasica ci si cu o prezentare  ”in opera” a solutiilor tehnice.

     Dar ceea ce ne deosebeste cel mai mult de restul vanzatorilor este specializarea si buna pregatire tehnica a personalului de vanzari. Clientii sunt consiliati tehnic in amanunt, fie in incinta showroom-ului, fie in santier, acolo unde se gaseste constructia beneficiarului.

     Din punct de vedere al logisticii, consideram ca suntem in masura sa livram foarte prompt marfa clientilor , la acest capitol ne place sa spunem ca nu ne comparam cu ceilalti mari retaileri , ci mai degraba cu o pizzerie cu livrare la domiciliu!

   Suntem in stransa colaborare cu cei mai buni constructori , aplicatori si meseriasi din Craiova, putem sa va asiguram simbioza material-manopera  de care aveti nevoie pentru o lucrare de calitate!

   Va asteptam cu drag de luni pana vineri intre orele   08:00-18:00 (iarna 08:00-17:00) si sambata intre orele 09:00-14:00!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 ECHIPA “CASA BRAVO”